Explore the activities, events and projects that are registered to take place in Slovenia. Click on the pins in the interactive map, or select a project form the list to see more details.

Register your idea to add to the list. This will be reviewed by the national focal point listed below before it is published on the website. In case you have questions concerning the organisation of activities, projects and events in your country please contact your national focal point.

Evropski teden trajnostnega razvoja je dogodek, ki poteka od 18. septembra do 8. oktobra 2023. To je vrhunec izvajanja,spodbujanja in promocije Agende 2030 in njenih ciljev trajnostnega razvoja. Če želite sodelovati, prijavite svoj projekt v zvezi s cilji trajnostnega razvoja, ki obravnavajo okoljske, gospodarske in družbene izzive trajnostnega razvoja. Vaša akcija je lahko konferenca, razstava, projekcija filma, izobraževalni projekt, obisk, delavnica… Prijava (https://esdw.eu/register/) je odprta za vse vrste udeležencev do 8. oktobra 2023. Delite svojo zavezo in objavite svoja dejanja z registracijo na platformi!

Prijave za dejavnosti za ESDW 2023 so odprte za vse oblike vladnih agencij, raziskovalnih centrov, izobraževalnih ustanov, muzejev, fundacij, združenj, podjetij, nevladnih organizacij, posameznih državljanov itd. Sodelujte in registrirajte svojo dejavnost, povezano s trajnostnim razvojem, ter postanite del te vseevropske pobude!

ZAČNITE ZDAJ!
Razmislite, kakšno pobudo bi lahko organizirali za spodbujanje trajnostnega razvoja!
PRIJAVA!
Svojo zamisel naložite na to spletno mesto, da spodbudite sodelovanje in naredite svoj prispevek viden! Registracija je že odprta!
Načrtujte svojo pobudo/prireditev/projekt
Delite svoj dogodek na družbenih omrežjih (Facebook, Twitter itd.) Promovirajte svoj dogodek z letaki in plakati, ki so na voljo za prenos!
DELUJTE!
Pobude bodo potekale od 18. septembra do 8. oktobra!
Fotografirajte in delite svoje izkušnje!
Poiščite pobude v svoji bližini, v katerih lahko sodelujete, in raziščite, kaj se dogaja po vsej Evropi!

 

Odkrij svoja močna področja (REVEAL)

Za ogrevanje se bomo pogovorili o mehkih veščinah ter opredelili veščine, ki so potrebne za poklic, za uspešno delovanje v šoli in na splošno v življenju.

Varnost na internetu / Internet safety

Internet predstavlja skoraj neomejen pretok informacij, odpira številne komunikacijske poti in nudi veliko zabave in užitka. / The Internet represents an almost unlimited flow of information, opens ma

Sustainable shopping

Sustainable and responsible behavior towards the environment is an important factor in personality development from childhood onwards.

From trash to flowers

From trash to flowers - a creative workshop for children, grandfathers and grandmothers

Vzgoja mikrozelenja / Cultivation of microgreens

Že majhna količina mikrozelenjave na krožniku močno doprinese k hranilni vrednosti obroka./Even a small amount of microgreens on a plate greatly contributes to the nutritional value of a meal.

Z igro do znanja

Learning can be made more enjoyable by incorporating game elements.

This site uses cookies. Cookies are required for unrestricted use of the website. More information can be found in our General Terms of Use