Co-creating the Catalan National Agreement on the 2030 Agenda

The Catalan Government has organized a participatory process to co-design the National Agreement for the 2030 Agenda, which will serve as the basis to launch the Catalonia 2030 Coalition.

The Catalan Government has organized two seminars to collect contributions for the design of the National Agreement for Agenda 2030. A group of key stakeholders, which are specially involved in the localization of the SDGs in Catalonia, have been invited to these seminars.La Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, ha dissenyat un procés participatiu que, en una primera fase, servirà per recollir aportacions per al disseny de l'Acord nacional per a l’Agenda 2030. Posteriorment es desenvoluparà la segona fase del procés participatiu per recollir adhesions a aquest Acord i compartir compromisos per assolir els ODS mitjançant l'Aliança Catalunya 2030.

En la primera fase, s'ha identificat un primer grup d’actors públics i privats que han estat fortament implicats, i de forma pionera, en la localització dels ODS a Catalunya i els convida a implicar-se en el procés de participació que s’ha dissenyat per a establir les bases d’aquest Acord.

Per fer-ho, s'han organitzat dues sessions deliberatives que tindran lloc el dimecres 22 i el dilluns 27 de maig de 2019, de 10:00 a 13:00h, al Recinte Modernista de l’Hospital de Sant Pau (C. de Sant Antoni Maria Claret, 167, de Barcelona).

En la segona fase, s'obrirà el procés a tots aquells actors que vulguin sumar-se a la futura Aliança Catalunya 2030 per tal de contribuir a fer realitat els ODS.

Theme category

Click link to get detailed information about SDGs..

This site uses cookies. Cookies are required for unrestricted use of the website. More information can be found in our General Terms of Use