Opastus maalämpöön siirtymisestä omakotitalossa

Tervetuloa katsomaan ja kuulemaan, miten maalämpöön siirtyminen tapahtui vanhassa huvilassa ja mitä pitää ottaa huomioon, jos haluat siirtyä tähän ilmastoystävälliseen lämmitysmuotoon.

Villa Elfvikin luontotalossa on siirrytty vuonna 2014 sähkölämmityksestä maalämpöön ja pienennetty hiilidioksidipäästöjä jo roimasti. Pidemmällä aikavälillä säästyy myös rahaa!Tervetuloa katsomaan ja kuulemaan, miten maalämpöön siirtyminen tapahtui vanhassa huvilassa ja mitä pitää ottaa huomioon, jos haluat siirtyä omakotitalossasi tähän ilmastoystävälliseen lämmitysmuotoon. Luontotalon henkilökunnan pitämässä opastuksessa pääset mm. tutustumaan talon kellaritilassa olevaan laitteistoon. Tilojen ahtauden vuoksi puolen tunnin opastukseen voi tulla vain muutama ihminen kerrallaan.Ilmoittaudu Villa Elfvikiin puh. 09 8165 4400 tai villaelfvik@espoo.fi.Villa Elfvikin luontotalossa on siirrytty vuonna 2014 sähkölämmityksestä maalämpöön ja pienennetty hiilidioksidipäästöjä jo roimasti. Pidemmällä aikavälillä säästyy myös rahaa!Tervetuloa katsomaan ja kuulemaan, miten maalämpöön siirtyminen tapahtui vanhassa huvilassa ja mitä pitää ottaa huomioon, jos haluat siirtyä omakotitalossasi tähän ilmastoystävälliseen lämmitysmuotoon. Luontotalon henkilökunnan pitämässä opastuksessa pääset mm. tutustumaan talon kellaritilassa olevaan laitteistoon. Tilojen ahtauden vuoksi puolen tunnin opastukseen voi tulla vain muutama ihminen kerrallaan. Ilmoittaudu Villa Elfvikiin puh. 09 8165 4400 tai villaelfvik@espoo.fi.

Theme category

Click link to get detailed information about SDGs..

This site uses cookies. Cookies are required for unrestricted use of the website. More information can be found in our General Terms of Use