ONLINE: Zajednice za budućnost u lokalnom kontekstu – Hrvatska ● Communities for Future National & Thematic workshop

Cilj programa Zajednice za budućnost je na razini lokalnih zajednica pružiti odgovore na klimatsku i ekološku krizu s kojom smo suočeni, ali i nadahnuti, osnažiti i omogućiti nove slične inicijative.

A new action programme to inspire, empower and enable local community-led responses to the climate and ecological emergency is being launched via a series of events from 21st September, culminating in the ‘Brussels’ launch on Tues 29th September.

More info: https://www.ecolise.eu/communities-for-future-launches…/Pridruži nam se na webinaru 25. rujna u 17:00 sati. (Prijave: https://forms.gle/rBCgKdd9XmpN6ygp8) i sudjeluj u dijalogu sa zainteresiranim dionicima iz lokalne zajednice. Ovo je prilika za razmjenu mišljenja različitih inicijativa / pojedinaca o konkretnim željama, potrebama i zahtjevima u aktivnom radu na održivom razvoju, klimatskoj krizi i općem stanju u društvu u kojem živimo.

Theme category

Click link to get detailed information about SDGs..

This site uses cookies. Cookies are required for unrestricted use of the website. More information can be found in our General Terms of Use