Destilator reciklirane veganske balerinke ; “WALK THE TALK”

Pop-up prodaja in predstavitev izdelka.
Unikatne udobne veganske balerinke ;
trpežen izdelek z veliko ročnega dela,
narejen v Sloveniji iz lokalno zbranih hlač in drugih zavrženih tekstilij.

Sustainable shoes Destilatormade as local as possible, using waste material.

Made to love and to last (unique, vegan, localy upcycled, comfortable, ergonomic and high quality – made in Slovenia, EU, with a lot of hand work and attention to details).

Destilator is here to inspire and provide good practical sustainable solutions. 

Sustainable designer and NGO leader: Maja ModrijanTrajnostna obuvala bodo na prodaj v Zoofi ves mesec junij. 

Za dodatna pojasnila o proizvodnji in nastajanju izdelka ter za klepet o drugih Destilator trajnostnih rešitvah pa bo avtorica Maja Modrijan v trgovini prisotna 5. , 15. in 28. junija.

Destilator je tu, da v družbo kaplja navdihujoče ideje in praktične rešitve, prelite skozi etično-ekološki filter.

Za male in velike premike na bolje.

Naš kotel najbolj strastno ogrevajo praktične izvirne pogruntavščine, ki rešujejo kupe smeti (ki to niso) pred deponijo in zmanjšujejo porabo novih surovin.

Izdelki so kvalitetni in trpežni ter unikatni ali izdelani v malih serijah. Narejeni so po pravičnih principih v Sloveniji, z veliko ročnega dela, tradicionalnega znanja in vdelano ljubeznijo do detajlov; čevlji, oblačila, torbe, dodatki, pohištvo in notranja oprema.

Smo neprofitna organizacija, ki se ukvarja s trajnostnimi načini bivanja, delovanja in proizvodnje. Ker osebno verjamemo, da je tako najbolj smiselno in prav.

Svoje izkušnje in uporabno znanje o reciklaži, rokodelstvu in trajnostnem oblikovanju delimo preko predavanj, svetovanj, tečajev, delavnic in različnih projektov, ki združujejo, aktivirajo in osveščajo.

Za podjetja snujemo poslovna, promocijska ali protokolarna darila, za katere izkoristimo presežne materiale pisarn, proizvodnih prostorov ali preteklih promocijskih akcij.

Za vsakdanje prakse, navade in izdelke, ki jih uporabljamo, iščemo lastne rešitve, ki so boljša alternativa obstoječim. Ker neskončno radi raziskujemo, preizkušamo in izumljamo.

Najraje tako, da se pri tem tudi umažemo.

Theme category

Click link to get detailed information about SDGs..

This site uses cookies. Cookies are required for unrestricted use of the website. More information can be found in our General Terms of Use